Translate

понеделник, 23 май 2016 г.

LG G5 е вече в България



Дългоочакваният модулен смартфон - LG G5 дебютира в Южна Корея на 31-и март, в САЩ на 1-ви април, а вече може да бъде намерен и на пазарите в Европа, Азия, Близкия Изток, в това
число и България. Около 200 търговци и оператори в световен мащаб са се ангажирали да предложат G5 на клиентите си.
Смартфонът е проектиран да доставя по-игриво потребителско преживяване, повече гъвкавост и възможности за персонализация и индивидуалност на притежателите си.
G5 е устройство, което постигна рекордните 33 награди от MWC 2016, включително и престижното отличие за „Най-добър мобилен телефон“, което се присъжда за иновативни нововъведения и изключителни постижения в индустрията.
-За модулните технологии се говори от години, но никой не успя да ги направи толкова интуитивни за хората, както го прави LG G5. Щастливи сме да бъдем начело на една революционна промяна в стандартите и критериите за потребителски избор в областта на мобилните технологии. LG G5 и „Приятели“ успяха да уловят и пресъздадат въображението на потребителите си, заяви Иван Иванов, изпълнителен директор на LG.
Широкоъгълният 135-градусов обектив на G5 дава възможност да се заснеме най-добрия кадър, избирайки между стандартно снимане или такова с широк обектив. Освен това, винаги включеният дисплей прави така че информация като час, дата, както и всичките известия да са само на поглед разстояние, без да се налага да включвате G5. Допълнително, LG опрости графичния потребителски интерфейс, като интегрира ярко цветово съчетание с полупрозрачен визуален ефект.
Иновативният модулен дизайн на LG G5 за първи път дава възможност на смартфона лесно да се превръща в цифрова камера, Hi-Fi плейър и различни други устройства, като същевременно си запазва традиционната сменяема батерия и цялостен метален корпус. Стилните LG 360 VR очила за виртуална реалност симулират гледането на телевизия на 130-инчов екран от 2 метра разстояние. А компактната LG 360 CAM е висококачествена 360-градусова камера, която позволява на потребителите сами да създават и споделят 360-градусово съдържание.
LG въвежда и революционната за индустрията услуга - LG Playground. По този начин LG засилва по несравним начин връзките си с разработчици и партньори, въвеждайки възможността те да разработват нови устройства и приложения.
Като част от екосистемата, LG представя широка гама от допълващи устройства, сполучливо наречени “приятели”, които осигуряват забавление, предоставяйки преживяване далеч отвъд традиционното.


Няма коментари:

Публикуване на коментар