Translate

неделя, 15 май 2016 г.

Българска ученичка получи престижна награда от елитния DLD College London



Българската Глория Трифонова получи престижната награда за академични постижения в
областта на историята на специална церемония, проведена в DLD College London.
Осемнадесетгодишната ученичка, която тази година завършва средно образование A-Levels* в Лондон, беше сред елитната група ученици, която беше отличена за изключителен академичен успех на ежегодната церемония за награждаване на колежа. В двете години от обучението A-Levels, Глория избира да фокусира своето обучение в предметите английски език и литература и политически науки и история.
Рейчъл Борланд, директор на колежа връчи на Глория нейната награда за академични постижения в курса по история и сподели: „Глория се труди изключително усилено през тази година и разви много впечатляващи знания по история. Изключително съм впечатлена от нашата чуждестранна ученичка, от нейното постоянство и трудолюбие, предвид високите стандарти и изисквания на нашия колеж.“
DLD College London предлага на своите ученици възможност да избират между широкообхватни, разнообразни и гъвкави комбинации от предмети, изучавани в профилите A-Levels, GCSE, също и предмети от програмата International Foundation (еквивалент на A-Levels), която е едногодишна и подготвя завършилите в чужбина ученици за влизане в университет във Великобритания, както и предмети в профил BTEC, който изгражда в учениците практически търговски и професионални умения.
-------
* това е диплома за средно образование във Великобритания. Тя се приема като универсален „златен” стандарт при кандидатстване за бакалавърска степен в най-престижните университети в страната и света.

Няма коментари:

Публикуване на коментар