Translate

неделя, 15 май 2016 г.

Психологът Маги Ангелова отключва силата в нас по време на Европейски тур



От 28-ми май до 3-ти юли психологът Маги Ангелова прави Европейски тур от практични семинари, озаглавен „Силата е в нас“. Той включва два двудневни тренинга – „Когато любовта
следва сърцето“ и „Силата да си жена“, които ще се проведат в София, Лондон, Рим, Виена и Мадрид. Европейският тур е отговор на множество запитвания и консулатиции по интернет, дадени от Маги Ангелова на българи зад граница. Практичните семинари протичат под формата на учене чрез преживяване и включват една уникална комбинация от психоанализа, НЛП техники, констелации, дервишки и шамански практики, ролеви игри, творческа и смехо-терапия, енергийна и духовна психология.
„Когато любовта следва сърцето“ е вълнуващ и изчистващ процес, в който Маги дава механизми и начини как да бъдем мъдри родители и партньори, да следваме любовта на сърцето и да  изграждаме щастливи отношения с нашите партньори и деца. В първия ден от семинара се работи за хармоничното партньорство. Той е подходящ за тези, които желаят да създадат връзка и търсят своя подходящ партньор; за тези които вече са във връзка и искат да я развиват и навлязат още повече в дълбочината на любовта си и за тези които имат проблеми с партньора и търсят решение за двойката си. На него могат да присъстват както двамата партньори, така и само единия, ако другия не е готов. Във вторият ден от семинара темата е: Връзката с нашите деца и внуци. Той е подходящ за всички, които имат деца и желаят да научат повече за връзката тях; за тези, които все още нямат деца, но искат да знаят как да бъдат един ден мъдри родители; за баби и дядовци, които участват активно в отглеждането на децата. Практичният семинар се провежда на 28-29.05.2016г в София, 4-5.06.2016г в Лондон, 18-19.06.2016г в Рим, 25-26.06.2016г във Виена и на 2-3.07.2016г в Мадрид.
"Силата да си жена" е обучение, насочено към  четирите типа енергии на женската съвременна власт: емоционална, сексуална, финансова и социална. Това са женските пластове, които развити в една жена я превръщат в харизматична Богиня на успеха. Този тренинг е опит през преживяното с много медитации, психологични техники и мистични практики.  В него Маги Ангелова активира шестте ключа на духовната жена чрез работа с енергийните полета на чакрите, лечебните пеещи купи и медитации, работи с лечебната и пресътворяваща сила на кристалите, създавайки индивидуална защита от негативно влияние. Така създава един мистичен женски кръг, в който развива женската хармонична същност, свързвайки се със древната силата на женската власт. Практичният семинар се провежда в Лондон на 11-12.06.2016г.


Записвания за първия, втория или двата дни на семинара се приемат на: http://www.magiangelova.bg/subitiya/ .


------
Магдалена Ангелова завършва бакалавърска степен по психология в СУ „Св. Климент Охридски“ и по-късно обогатява знанията си с магистратура по ”Клинична психология и психоаналитична перспектива” в Нов български университет. През 2010 се сертифицира като НЛП Мастър-Практик и Терапевт по Семейни Констелации. Преди 5 години основава "ЕМПАТИЯ", Център за психологично подпомагане и обучение, където създава  своето второ семейство - нейният екип от тясно специализирани експерти в различни области на психологичното анализиране и терапия. Маги има реализирани съвместни проекти с АПОЗ – Асоциация на пациентите с онкологични заболявания, Национално сдружние за профилактика на рака на шийката на матката „ЕЙЧ ПИ ВИ ГАРД“, както и с Националната Кампания за борба с рака на гърдата, с цел психична подкрепа и възстановяване на пациентите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар