Translate

четвъртък, 26 май 2016 г.

Безплатни консултации в София за пациенти с офталмологични и ортопедични проблеми



Пациенти с офталмологични и ортопедични проблеми могат да се възползват от възможността за безплатни консултации с водещи турски лекари в София. Д-р Мурат
Сайлък и д-р Халил Булду от Здравна група „Истанбул Джерахи“ ще гостуват у нас на 27 и 28 май, по покана на „Медикъл Караджъ“. Визитата им е част от инициативата на Здравно-информационен център „Медикъл Караджъ“ да предоставят достъп на българските пациенти до най-съвременните методи в медицината, като си партнират с едни от най-добрите лечебни заведения и специалисти от цял свят във всяка медицинска област.
Консултациите са безплатни, но се провеждат само с предварително записване на тел. 0895 770 869 или 0879 977 401.
Пациентите с офталмологични или ортопедични проблеми трябва да предоставят всички налични медицински документи, с които разполагат до момента.
------


Д-р Мурат Сайлък е част от екипа, приложил за първи път в Турция ексимерния лазер и извършил над 70 000 офталмологични операции до момента. Специализирал е в Испания и САЩ.  Натрупал е над 20 години професионален опит и в момента е един от водещите специалисти в южната ни съседка. Особено ценен е опитът му в областта на рефрактивната лазерна хирургия, поставянето на изкуствени (факични лещи), корекция на астигматизъм (кератотомия), лечение на кератоконус с метода Kross Linking, операция на катаракта, лазерна корекция на пресбиопии (т.нар. „старческо зрение“). В работата си борави с последно поколение апаратура, като например лазерното устройство Allegretto-Wavelight Eye-Q, което позволява възможно най-висока скорост при лечение в сравнение с другите лазери, а лъчите остават фокусирани в правилната точка дори и ако пациентът измести погледа си по време на процедурата, благодарение на проследяващата система. В клиниката разполагат и с най-бързия FEMTEC фемтосекунден лазер, достъпен на пазара. „Истанбул Джерахи“ е втората болница, приложила Supracor лечение – скоро след като то започва да се прилага във Франция.
Д-р Халил Булду е един от най-обещаващите турски специалисти в областта на ортопедията и травматологията. Специализирал е в Холандия и Ню Йорк. Има опит и висока компетентност при необходимост от корекция на костни дефекти или неправилно зараснали фрактури, при удължаване на крайници и части от скелета, хирургия на ръка, ставно протезиране с минимално инвазивни методи и др. Клиниката по ортопедия и травматология в „Истанбул Джерахи“ е референтен център за  артроскопия едновременно на предна и задна кръстна връзка по световни стандарти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар