Translate

неделя, 15 май 2016 г.

400 литра курбан раздаде Гергьовден-Бургас в подкрепа на DMS кампания



За втора поредна година „Движение Гергьовден“- Бургас обвърза традиционния си гергьовски курбан с благотворителна инициатива. 400 литра курбан бяха раздадени в подкрепа на DMS кампанията, набираща средства за лечение на болната от детска церебрална парализа Натали. Въпреки прогнозите за лошото време, бургазлии не се уплашиха и десетки се наредиха пред казаните с димяща агнешка чорба. Като по поръчка, специално за събитието облаците над Бургас изчезнаха и пекна слънце.
Лично лидерът на партията- Драгомир Стефанов ръководи курбанджийската организация и призова минувачите да се почерпят за здраве и да изпратят благотворителен SMS. „Натали има реален шанс да проходи самостоятелно, но се нуждае от нашата подкрепа. В началото на следващия месец детето заминава на рехабилитация в Украйна, за която са необходими 10000 евро. Днес е свят ден и е хубаво всеки да направи добро дело- малко или голямо, според възможностите си.“ заразяваше с ентусиазъм Стефанов.
Атрактивният председател на бургаската общинска структура Стефан Цинцарски не се поколеба да спре за малко майсторското разливане на чорбата и да направи кратка демонстрация пред насъбралите се хора как се изпраща DMS. Минути след като и последният черпак с курбан бе раздаден, времето отново се влоши и град удари Бургас.
Ако искате и вие да помогнете на Натали, изпратете SMS с текст DMS NATALI на 17777 или сума по избор на paypal help_natali@abv.bg.



Няма коментари:

Публикуване на коментар