Translate

понеделник, 11 април 2016 г.

RAFFI взриви сцената на Sofia Live със страхотен шоу-спектакъл



Live Club беше буквално разтърсен от цели три live спектакъла на специално разширената по
случая сцена. RAFFI даде старт на купона с неговия Live Band, който изправи на крака всички фенове, премина през страхотен акустичен пърформънс и направо отнесе публиката със специален микс от превъплъщения.
Гласовитият певец започна Live Impressions Show-то с фантастична имитация на Дони, която преля в наелектризиращо изпълнение на Фреди Меркюри, последваха Бий Джийс, All of me на Джон Леджънд, жестоко представяне на 100 кила и Мик Джагър. Публиката изпадна в еуфория при изпълнението на дуетния хит PIU' CHE PUOI на Ерос Рамацоти и Шер, като RAFFI изпълняваше брилянтно и двете световни звезди. Без да дава време за почивка на феновете, RAFFI изригна с Тина Търнър и Ищар, а акапелното изпълнение на Павароти остави всички в залата без дъх. Гостите на шоуто се забавляваха с мобилните си приложения, които разпознаваха на секундата оригиналните парчета в безкомпромисното изпълнение на RAFFI.
На красивото музикално шоу бе представена за първи път на живо и новата самостоятелна балада на RAFFI „Намери ме“, а чаровната звезда качи на сцената и победителят в конкурса за най-добър кавър на парчето. Младият Серджо се справи повече от страхотно и обра овациите на публиката с акапелното си изпълнение на „Намери ме“.
Сред публиката се забавляваха Прея, която пригласяше на RAFFI през цялото време, актьорът Ники Станоев, Стефан Щерев, Левон Хампарцумян и звездата от Революция Z, Джулия Бочева, която не слезе от дансинга дори за минута.  Ангел Дюлгеров, Радо Казасов, Пламен Денчев, Евгени Димитров, Катя Кръстева, откритието от последния сезон на X Factor – Александрина Макенджиева и извънземните танцьори от SKYWALKERS превърнаха концерта в истинска музикална наслада за феновете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар