Translate

сряда, 6 април 2016 г.

Новите Minibeam проектори от LG дават на термина „домашно кино” ново значение



LG пренася силата на подвижността и към новите си проектори, предлагайки на
потребителите истинско преживяване като в кино навсякъде и по всяко време.
Моделът PH550 е идеален за потребители, обичащи да прекарват време навън, които търсят устройство с ненадмината безжична преносимост. Както другите продукти от линията Minibeam на LG, PH550 поддържа както Wi-Fi, така и Bluetooth свързаност. В допълнение, проекторът има мощна вградена батерия, която издържа много часове без да бъде зареждана. Комбинацията от всичко това придава на PH550 ненадмината гъвкавост, превръщайки гледането на филми в парка, на къмпинг или в двора в нещо лесно и качествено.
Моделът PW1500 е най-яркият проектор в линията LG Minibeam, който е перфектен за потребители, за които безупречното качество на картината е над всичко останало. Въпреки, че устройството е с тегло едва 1,16 килограма, PW1500 излъчва светлина от 1500 лумена, която го прави LED проектора с най-голяма яркост на пазара. Потребителите с по-органичен бюджет пък ще се впечатлят от третият модел PW1000, който предлага същите екстри като PW1500, но с излъчване на светлина от 1000 лумена.
Достатъчно малки, за да се поберат в дланта на ръката ви, устройствата от серията LG Minibeam предоставят истинско домашно кино преживяванe. Всички модели от серията ще са налични на българския пазар от месец април.
Проекторите на LG са оборудвани със собствени говорители, но биха могли да бъдат комбинирани и със всяка домашна аудио система, пресъздавайки потапящ съраунд звук. Единственото, което ще трябва да си набавите са пуканките!

Няма коментари:

Публикуване на коментар