четвъртък, 14 април 2016 г.

LG и тази година ще демонстрира пълната си отдаденост на потребителите на InnoFest Europe 2016LG SIGNATURE, Centum System™ и Smart Home платформата на LG навлизат и в нашия регион

InnoFest Europe 2016 се проведе в историческият център Bálna в Будапеща от 10-и до 12-и април и събра над 225 търговци и представители на бизнеса от региона, партньори и медии.
Най-новата колекция на компанията в областта на домакинските уреди ще бъде представена и на пазара в Европа, който е един от най-динамичните региони в индустрията на уредите за дома.
Дебютирайки премиерно в Европа, LG SIGNATURE обединяват в себе си най-добрите технологии на компанията със  спиращите дъха дизайни в една серия. Философията на LG „Art of Essence“ описва основната цел на линията LG SIGNATURE - да бъде изчистена и изискана, вярна на характера на всеки един от продуктите. Към момента гамата LG SIGNATURE включва по-иновативна пералня ТWIN Wash™, спиращ дъха Door-in-Door™ хладилник и футуристичен хибриден уред за пречиствате на въздуха.
Уникалната на външен вид перална машина LG SIGNATURE е усъвършенствана версия на LG TWIN Wash™, но изискана и удобна като никога досега. Минималистичният и дизайн се отличава с активиращ се чрез докосване Quick Circle потребителски интерфейс, вграден в под 17-градусов ъгъл в стъклената врата за да е удобен за наблюдаване дори когато човек е в изправено положение. Push Open вратата позволява лесен достъп до вътрешността, дори когато пералнята е пълна с прането ви. А елегантното емайлирано покритие се бори не само с корозията на метала, но предотвратява оставянето на отпечатъци от пръсти.
Хладилникът LG SIGNATURE притежава фундаментална визия, като едновременно с това е интуитивен за използване и иновативен технически. Като реверанс към новаторският си дух, LG пренася всепризнатият Door-in-Door™ дизайн още една стъпка напред, добавяйки функцията Knock-On Door-in-Door™ с което може да се направи тонираното Door-in-Door™ отделение само с едно почукване напълно прозрачно. Необходимо е просто човек да протегнете ръце към пълния с хранителни стоки хладилник и той автоматично ще отвори вратата си за него, предоставяйки му лесен достъп до вътрешността.
Пречиствателят на въздух LG SIGNATURE е уред, който трябва да притежават всички, за които качеството на въздуха в дома е сериозна тема. Освен това, през прозрачния панел може да се наблюдава визуално как се пречиства въздухът. Оборудван с усъвършенствана Aqua-Cyclone функция, индикаторът LG Smart PM1.0 премахва напълно не само миризмите, но и прашинки с размер до един микрометър от въздуха в дома.
LG екипира Centum System™ перална машина и хладилник с технология, отговаряща на най-високите стандарти за екологичност на потребителите, които желаят едновременно издръжливост и висока енергийна ефективност от домакинските си уреди. Инверторният Direct Drive мотор на пералнята и инверторният линеален компресор на хладилника са създадени да работят със значително по-малко вътрешно триене, което води до по-голяма надеждност и издръжливост на уредите, които са аргументирани с 20-годишна гаранция от LG.

Няма коментари:

Публикуване на коментар