Translate

сряда, 6 април 2016 г.

LG обяви глобалното си партньорство с GameFly



Смарт телевизорите на LG ще предлагат стрийминг приложението GameFly, което дава възможност на потребителите по света и тези в България да достъпват премиум гейминг
съдържанието за конзоли на GameFly, чрез смарт платформата за телевизия на LG с операционна система webOS. Стрийминг приложението на GameFly предлага най-новите конзолни игри на милиони домакинства по света и сега допълнително обогатява преживяването на потребителите, притежаващи webOS смарт телевизор.
LG ще предостави достъп до приложението GameFly на телевизорите си с webOS 2.0 и 3.0, включвайки го в обновяването на софтуера, което ще бъде достъпно и България през април. Услугата с гейминг съдържание използва отдалечени облачни сървъри, които предават поточно конзолни видео игри през Интернет на смарт телевизори и други медиа устройства. Услугата на GameFly ще елиминира нуждата от закупуване и настройване на множество конзоли и така потребителите ще могат да играят безпроблемно любимите си игри, превръщайки смарт телевизорите на LG в ценово ефективна алтернатива за видео игри. Потребителите само трябва да включат телевизора си и да изберат стрийминг приложението на GameFly, интуитивно разположено в главното меню, за да започнат да играят любимите си игри.
Използвайки новото гейминг приложение при ниска месечна такса, потребителите на LG смарт телевизори ще могат да се насладят на стрийминг пакети от GameFly, които съчетават популярни екшън игри като Tomb Raider: Game of the Year Edition, Batman: Arkham Origins, F.E.A.R. 3, Darksiders и Red Faction Armageddon. Библиотеката на GameFly също включва Lego Batman 3, Pacman Championship Edition и WRC4 за семейства.

Няма коментари:

Публикуване на коментар