четвъртък, 14 април 2016 г.

Lentiamo, водещ европейски дистрибутор на контактни лещи, стъпи на българския пазарСвой интернет магазин отвори Lentiamo - популярен европейски дистрибутор в този сегмент.
Компанията Maternia, която управлява бизнеса, оперира в 14 държави в Европа и през 2015 година достига ръст на продажбите си в размер на 21 милиона евро.
Jiří Urban, изпълнителен директор на Lentiamo, споделя:
-Изключително малък процент от българските потребители си поръчват лещи от интернет. За сравнение, в Република Чехия, откъдето идва нашата фирма и където сме на първо място в този бранш, 70% от контактните лещи се продават онлайн. Предимствата са ясни - удобство и преди всичко, изгодна цена. Същият продукт може да се поръча през интернет с десетки проценти по-евтино, отколкото в оптиките. Разбира се, от съществено значение е доверието, че клиента ще получи оригинални продукти от интернетВярваме, че ще убедим и българските потребители, че пазаруването на лещи от интернет е най-изгодното и добро решение за тях. Имаме зад себе си 8 годишна история, оперираме успешно в 14 европейски държави и предлагаме само оригинални продукти от реномирани производители. Бихме искали в рамките на 3 години Lentiamo.bg да достигне първото място при българските онлайн магазини за контактни лещи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар