Translate

сряда, 6 април 2016 г.

Историята за Бог с Морган Фрийман



Кой е Бог? Откъде идваме? Къде е коренът на злото? Какво се случва, след като
напуснем този свят? Всички си задаваме тези въпроси в определен етап от живота си. Изключителната поредица от шест епизода „Историята за Бог с Морган Фрийман“ на National Geographic Channel и Revelation Entertainmen, която стартира на 10 април от 20,55 ч., търси отговорите.
В опит да намери обяснение за вярата на хората в Господ, световноизвестният актьор и носител на „Оскар“ Морган Фрийман се отправя на пътешествие до най-важните религиозни средища по света. Стига до Стената на плача в Йерусалим, до Дървото Бодхи в Индия, храмовете на маите в Гватемала и египетските пирамиди. Отправя се и към Чатал Хююк - най-добре запазеният неолитен град от 7500 пр.н.е., открит в Турция. Потапя се в религиозни ритуали и се подлага на тестове в научни лаборатории, за да разбере как границите на невронауката се пресичат с тези на вярата.
Поредицата „Историята за Бог с Морган Фрийман“ е продуцирана от Revelations Entertainment за National Geographic Channel. От страна на Revelations Entertainment, изпълнителни продуценти са Морган Фрийман, Лори Маккриъри и Джеймс Янгър. От страна на National Geographic Channel, изпълнителен продуцент е Майкъл Джей Милър, вицепрезидент „Продукция и развитие“ е Кевин Мос, старши вицепрезидент „Програма и развитие“ е Алън Еърс, а директор „Оригинална програма и продукция“ е Тим Пастор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар