Translate

сряда, 6 април 2016 г.

Премиерата на новия сериал „11.22.63“ – първо по FOX

На 13 април 2016 г. от 22:00 часа FOX ще излъчи телевизионната премиера, по
бестселъра на Стивън Кинг, която се отличава с брилянтен сюжет и изключителен актьорски състав.
В главната роля на напрегнатия, вдигащ адреналина трилър е популярният Джеймс Франко („127 часа“, „Яж, моли се и обичай“, „Възходът на планетата на маймуните“). Режисьор на продукцията е носителят на „Оскар“ Кевин Макдоналд, а изпълнителен продуцент е създателят на „Междузвездни войни: Епизод VІІ - Силата се пробужда“ Джей Джей Ейбрамс.
Сериалът от 9 епизода разчита на майсторски заплетената фабула на Стивън Кинг и на огромния актьорски талант на Джеймс Франко.
Каква е историята? - Гимназиалният учител Джейк Епинг (в ролята Джеймс Франко) се връща назад във времето, за да предотврати покушението срещу американския президент Джон Кенеди. Попаднал в Тексас през 60-те години, той се опитва да разплете мистериите около предполагаемия убиец на държавния глава Лий Харви Осуалд (Даниъл Уебър) и да го спре. Да изпълни своята мисия обаче се оказва трудно. Пречи му както самият Осуалд, така и любовта му към красивата Сейди Дънхил (Сара Гадон). Пред него се изправя и още един проблем – миналото, което не иска да бъде променяно. А когато миналото не иска да бъде променяно, то често отговаря с насилие. 
Базиран на ключов момент в американската история, „11.22.63“ не просто ще върне зрителите на FOX назад във времето, но и ще им покаже тъмното лице на американската мечта.
FOX придоби правото да излъчи тази изключителна продукция в 18 европейски територии благодарение на ексклузивния си договор с Warner Bros. International Television Distribution. Освен в България и на Балканите, поредицата ще бъде излъчена в Германия, Гърция, Унгария, Италия, Русия, Швеция, Великобритания и др.




Няма коментари:

Публикуване на коментар