Translate

сряда, 9 март 2016 г.

Разработени от Мусала Софт софтуерни решения бяха представени на провелата се в Лас Вегас конференция за облачни и мобилни решения IBM InterConnect 2016



Форумът събра 23 000 посетители, които обмениха опит и очертаха бъдещето на
информационните технологии. Сред посетителите бяха висши мениджъри от IBM, ключови международни клиенти, стратегически партньори като Apple и VMware, множество експерти и разработчици.
Мусала Софт презентира тенденциите в интеграцията между разработчици и инфраструктурни инженери на IBM InterConnect, САЩ.
Станислав Овчаров, оперативен директор на Мусала Софт, говори на конференцията за интересната и ставаща все по-ключова област на интеграция между разработчиците и инфраструктурните инженери в сесия"Manage with Care - Don't Forget the "Ops" in DevOps".
На водещата конференция за облачни и мобилни решения в Лас Вегас бяха представени и ключови решения, разработени от Мусала Софт в партньорство с иновативното звено на IBM jStart - IBM Emerging Technology's Client Engagement Team. Най-висок интерес предизвика облачно Internet of Things решение за американския женски олимпийски отбор по колоездене на писта. Серия от сензори, разположени по велосипедите и колоездачите предават данни, които се обработват посредством алгоритми и позволяват на треньора да прави анализи в реално време за представянето на състезателките, да намира слабости, да взема решения за корекции и промяна на състезателната тактика.
Внимание предизвика и решение, разработено от Мусала Софт с microservices архитектура за мебелни салони и изложения. Освен стандартни функционалности за консултации и продажби, приложението позволява събирането и обработката на данни за местоположението на клиентите и интереса, генериран от всеки един продукт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар