Translate

четвъртък, 31 март 2016 г.

Световно признат специалист в инвитрото ще консултира безплатно в София

Д-р Ниязи Емре Тургут, специалист по акушерство и гинекология от Група болници
„Мемориал“ - Турция, ще консултира безплатно двойки с репродуктивни проблеми в София на 8 и 9 април, по покана на  „Медикъл Караджъ“, която е избрала за своя мисия да подпомага пациентите в процеса на избор на подходящия лекар и лечебно заведение за разрешаване на техния здравословен проблем, у нас или в чужбина.
Консултациите ще стават с предварително записване и срещу предоставяне на наличната медицинска документация – лабораторни изследвания, направени през последните 6 месеца, и документи от проведено до момента лечение, ако има такова.
Консултациите са безплатни, но се провеждат само с предварително записване на тел. 0895 770 869 или 0879 977 401.
------
Д-р Тургут е от екипа на проф. Семра Кахраман, ръководител на Центъра за репродуктивна медицина към „Мемориал - Шишли” (Истанбул) и председател на Международната асоциация за предимплантационна генетична диагностика. „Мемориал“ е носител на престижната световна награда  „Най-добър център за лечение на стерилитет”, връчена през 2015 г. в Лондон.
Центърът за репродуктивна медицина към болници „Мемориал“ е предпочитана дестинация за семейства от цял свят, които не успяват да се сдобият с бебе по естествен начин. Всяка година на инвитро процедури в центъра се подлагат над 3000 двойки, много от които от чужбина. Високата успеваемост е основната причина пациентите да се обръщат към специалистите от „Мемориал“, които постигат бременност в 65% от случаите при млади двойки. При най-проблемните случаи, когато жената е над 40-годишна възраст или вече са налице над 3 неуспешни опита, успеваемостта е около 25 на сто. Тези резултати са много над средното в световен план.
Сега семейства от България, които се интересуват от услугите на Центъра за репродуктивна медицина към болници „Мемориал“, могат да проведат първоначална консултация и да се информират за възможностите за лечение в техния случай на място в София.




 
.

Няма коментари:

Публикуване на коментар