Translate

сряда, 9 март 2016 г.

Бензиностанции ЕКО получиха юбилеен сертификат номер 1 500 по програма „Гаранция ЕКО“



Уникалната за българския пазар програма бе създадена през 2014 г. и за по-малко от две години успя да развие своя обхват. Днес всички горива, които бензиностанции ЕКО
предлагат, подлежат на количествен и качествен контрол. Постоянните проверки се извършват целогодишно и покриват всички бензиносатнции ЕКО в цялата страна.
Юбилейната проверка номер 1 500 отчете пълно съответствие при количественoто замерване на проверените светли горива и автогаз.
Пълно съответствие показаха и качествените показатели. В резултат на проверката, изпълнителният директор на „Булгарконтрола“ АД г-н Николай Атанасов връчи юбилейния сертификат номер 1 500 лично на г-н Георги Деянов, изпълнителен директор на „ЕКО  България“ ЕАД.
„Гаранция ЕКО“ все още остава единствената програма в България, по която всички горива, които се предлагат на бензиностанции ЕКО преминават освен през качествен контрол и през количествени проверки.
Програмата за количествени и качествени проверки на горивата „Гаранция ЕКО“ е know-how на Hellenic Petroleum Group. За първи път тя е лансирана от ЕКО Гърция, където постига забележителен успех. Към момента се изпълнява в три държави от групата, а останалите са в процес на подготовка за нейното стартиране.
„За тези две години програма „Гаранция ЕКО“ се превърна в символ на българския пазар, че предлаганите от бензиностанции ЕКО горива не само съответстват на законовите стандарти за качество в България и в Европа, но отговарят и на всички количествени критерии. Щастлив съм да забележа, че и други компании в петролния сектор последваха нашата практика. Продължаваме да изпълняваме и надграждаме програма „Гаранция ЕКО“, за да запазим доверието на потребителите и всички наши клиенти да бъдат сигурни за всеки литър гориво, който зареждат на бензиностанции ЕКО.“, сподели Георги Деянов, изпълнителен директор на “ЕКО България“.


Няма коментари:

Публикуване на коментар