Translate

четвъртък, 11 февруари 2016 г.

Herbalife – лидер в здравословния начин на живот!



Денят трябва да започва винаги със здравословна закуска и упражнения
Световната компания за хранене предлага всичко, от което се нуждаете, за да постигнете активен и здравословен живот

Нина Шебечич Црнолатац, Директор за региона на Югоизточна Европа в Herbalife, представи
философията на компанията и научния й подход към балансираното хранене, която от 36 години е на пазара в над 95 държави. Дейността и е посветена изключително на борбата със световния проблем с неправилното хранене. А целта и е да произвежда самостоятелно над 65% от продуктите за вътрешно хранене. В 4-те и завода е затворен целият цикъл и се проследява качеството на продуктите от засаждането, през дистрибуцията до крайния клиент.
От компанията, след редица научни изследвания и в унисон с позитивното отношение към активния начин на живот, отправят съвет как да запазим своето здраве, енергия и жизненост, а именно да започваме всеки ден със здравословна закуска и упражнения.
По думите на Црнолатац пропускането на закуската, като първо хранене за деня, води до напълняване - прием на много повече калории, отколкото са необходими на човешкия организъм, при последващи хранения през деня т. е. до преяждане и като цяло до нездравословни хранителни навици.
Статистиката показва, че 30% населението ни страда от наднормено тегло или затлъстяване. Близо 20% вкл. и в световен мащаб не закусват сутрин, а още по-висок е броя на хората, които редовно пропускат първото хранене за деня, повече от веднъж в седмицата.
Близо 53% от хората, които пропускат закуската твърдят, че причината за това е липсата на време рано сутрин. Спестяването на време и доставянето на балансиран, дневен прием на калории са основните предимства на шейк „Формула 1“ на Herbalife. Той съдържа протеини, фибри и 21 важни микроелементи (витамини и минерали), които подпомагат метаболизма на клетъчно ниво.
Казано на кратко световната компания за хранене предлага всичко, от което се нуждаете, за да постигнете активен и здравословен живот - предлага решения за балансирано хранене – широк спектър от продукти, включително протеинови шейкове, заместители на хранене, закуски и хранителни добавки.
Herbalife е отдадена и в подкрепа на спортни активности и социална отговорност. Компанията поддържа Herbalife Family Foundation  и нейната програма Casa Herbalife, която осигурява добро хранене на деца в нужда. Herbalife спонсорира повече от 190 атлети, отбори и събития по света, включително Кристиано Роналдо, италианския волейболен отбор Тренто, ръководен от Радостин Стойчев, в който играе Георги Братоев, както и Митко Ценов, който ще представя България на Олимпийските игри в Рио тази година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар