Translate

вторник, 8 декември 2015 г.

Медицински център New Life дарява две ин витро процедури на двойки с репродуктивни проблеми




Кампанията „Пожелай си!“ ще сбъдне най-съкровената мечта на две семейства за коледните празници. Тя стартира от 04.12 и ще продължи до 25.12.2015 г. Екипът на клиниката ще
разполага с данните на всички участници и на 21.01.2016г., когато традиционно се отбелязва Бабинден, ще бъдат обявени щастливците.
В инициативата могат да участват двойки, които отговарят на предварително изложените условия и също така напишат писмо( на имейл адрес: wish@newlifeclinic.bg до 25.12.2015г., когато ще приключат записванията), в което искрено и емоционално споделят своята история, така че да убедят журито, че именно те са най-подходящите, които заслужават безценната награда.
Изпратените писма ще бъдат публикувани в  официалния сайт и Фейсбук профил на клиника New Life – Пловдив, в пълна конфиденциалност за участниците. Всички от тях ще получат право за участие, но само най-трогателното писмо ще сбъдне мечтата на авторите си за дом, изпълнен с детски смях  и, разбира се, ще спечели първата ин витро процедура.
Втората награда ще бъде изтеглена на лотариен принцип, включвайки всички участници, без значение дали писмото им е впечатлило журито или не.
Общо петте члена на журито са представители на - компанията за хормонални медикаменти при ин витро LMD, фондация „Искам бебе“ и Сдружение „Зачатие“, както и двама специалисти от клиниката благотворител  New Life – медицинския управител д-р Добринка Петрова и маркетинг мениджъра Владимир Пенчев.
-линк към сайта и фейсбук профила на кампания “Пожелай си!”
-условия за участие в кампания “Пожелай си!”
За да бъдат допуснати до участие, двойките с репродуктивни проблеми трябва да отговарят на условията посочени в сайта на клиника New Life:

Няма коментари:

Публикуване на коментар