вторник, 8 декември 2015 г.

Най-голямата изложба на екзотични папагали в Източна Европа гостува в СофияВ “София Ринг Мол“ бе официално открита изложба на редки, големи папагали от цял свят. Изложбата се нарича „Macaw Garden Show“ и ще гостува до 2-ри февруари. В нея
са включени над 20 вида пернати: седем вида Ара,четири вида Какаду, Амазона, Жако, Еклектус, като и три вида много редки птици. Това са Хиацинтовата Ара Джулс (както казват децата „Синия папагал от филма РИО“), Токо Тукана Рафи и Златния папагал - Съни. Това което прави изложбата още по-вълнуваща е факта, че птиците не са поставени в клетки, нямат прегради, а са свободни. Те са специално подготвени за целта и по този начин всеки може да се наслади на красотата и така, както би ги видял в естествената им среда. За това допринася и многото специален интериор, който ви кара да се чувствате като в истинска джунгла.
В специална зона, посетителите може да се докоснат лично до избран любимец, да го нахранят или да си направят уникална снимка за спомен с него. Настроението се покачва и от факта че всеки посетил изложбата се включва в томбола за спечелването на един говорящ папагал от вида Кралско Жако. Както споделят организаторите от Macaw Garden Show: Сигурни сме че тази Коледа, най-желания подарък на децата в София за домашен любимец, ще е папагал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар