Translate

събота, 19 декември 2015 г.

Министър-председателят Бойко Борисов лично подписа поздравителни картички за празниците на 50 отлични ученици в България като част от коледната кампанията „ПРЕДАЙ ДОБРО НАТАТЪК“ на КОКА-КОЛА



Кока-Кола посвети тази година кампанията на партньорите си, с които работи по обществено-значими каузи в областта на образованието, спорта и околната среда. На специално коледно -годишнината на марката у нас.
събитие Кока Кола отпразнува 50
Сред гостите бяха търговското аташе на посолството на САЩ в България Мария Галиндо, НП посланикът на Република Кипър в България Ставрос Августидис, проф. Тодор Танев, министърът на образованието и науката, ръководства на работодателските организации, чуждестранните камари и много други гости от публичния и неправителствения сектор.
Като част от кампанията, 50 български отличници от малки населени места в страната ще получат поздравителни картички с личното послание и подписа от Министър-председателя на Р. България Бойко Борисов.
„Похвална е инициативата да поздравите най-добре представилите се в училище деца от 20 български общини и аз бих искал да отправя моите най-сърдечни поздрави към тях. За Правителството образованието е безспорен приоритет и се надявам, че с нашата сериозна работа, както и с добри инициативи в полза на българските деца и ученици ще успеем да мотивираме и насърчим повече от тях да постигат успехи, на които да се радваме и с които да се гордеем,“ се казва в поздравителния си адрес на премиера.
Светослав Атанасов, изпълнителен директор на Кока-Кола ХБ България, в своето коледно приветствие подчерта:
-Тази година честваме 50 години Кока-Кола в България и 10 години от придобиването на минерални води „Банкя“. Затова 2015 г. е много специална за нас. Искаме да отбележим края й по специален начин като предадем доброто нататък, чрез нашата дейност, инвестиции и партньорски инициативи в полза на обществото. Вярваме, че най-значимият принос за обществото ни може да бъде постигнат чрез партньорство между бизнеса, публичния и неправителствения сектор.
В знак на благодарност за съвместната работа през годините Кока-Кола отличи с плакети партньорите си от БЧК, „Образование 2030“, „Заедно в час“, Junior Achievement, Обединения детски комплекс - Благоевград, Българското дружество по хранене и диететика, Българската асоциация за борба със затлъстяването и съпътстващите го заболявания, Асоциацията на българските футболисти, „BG Бъди Активен“, Реал спорт, Екопак България, Denkstatt и WWF.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар