Translate

вторник, 3 ноември 2015 г.

Стартира Национален конкурс „Изрази всяко свое Аз с Rowenta Volum’24”



Rowenta и топ коафьорът на звездите Георги Петков търсят новите момичета на марката в България
В рамките на Националния конкурс „Изрази всяко свое Аз с Rowenta Volum’24”, Rowenta дава възможност на притежателките на иновативната преса за обем Rowenta Volum’24 да развихрят фантазията си и да покажат своите идеи за красиви обемни прически, постигнати у дома с помощта на уреда.
„ Очаквам с нетърпение да видя креативните предложения на участничките в конкурса и Вярвам, че идеите в електронната книга, която създадохме съвместно с Rowenta, ще им послужат като истинско вдъхновение, за да разкрият своето любимо Аз!“ споделя младият коафьор - Георги Петков, създал над 36 000 прически.
4 участнички в конкурса ще бъдат преобразени от „глава до пети“ от звездния екип на кампанията – коафьорът на звездите Георги Петков, стилистът Антония Йорданова, гримьорът Слав Анастасов и модните партньори на марката - United Colors of Benetton, Sisley и Motivi. Победителките ще станат новите „Момичета на Rowenta” и ще участват в професионална фотосесия, заснета от един от най-добрите фотографи в България.
За да участва в конкурса всяка дама трябва да предложи атрактивна и интересна обемна прическа, оформена с помощта на Rowenta Volum’24 и да изпрати снимки от типа „преди” и „след” преобразяването си на e-mail адрес: rowenta.bulgaria@gmail.com или като лично съобщение в официалната Фейсбук страница на Rowenta Bulgaria до 6 декември 2015 г.
Участничките в предизвикателството могат да почерпят вдъхновение и от първата в България онлайн книга, посветена на превъплъщенията на модерната жена, която може да бъде изтеглена от: http://www.volum24club.rowenta.bg/index.php?r=code/site/ebook

Няма коментари:

Публикуване на коментар