Translate

четвъртък, 12 ноември 2015 г.

National Geographic и General Electric представят иновативната поредица „Пробив”



Серията от шест епизода разказва историите на хората и технологиите, свързани с откритията им и разкрива как изобретенията им оформят облика на бъдещето. Всеки
едночасов епизод (от осми октомври 20,55 м.) е режисиран от холивудски визионер, като първите шестима са: Анджела Басет, Питър Бърг, Пол Гиамати, Акива Голдсман, Рон Хауърд и Брет Ратнър.
Изпълнителни продуценти на „Пробив” са Рон Хауърд, Браян Грейзър, Стив Майкълс, Джонатан Кох и Марк Даули. 
Първите епизоди запознават зрителите с изключителни постижения в сферата на неврологията, продължителността на живота, водата, енергията, пандемиите и роботиката. Хауърд режисира епизода за дълголетието, Гиамати проучва най-новото в сферата на технологиите, Ратнър ще се съсредоточи върху човешкия мозък, Бърг ще се справи с пандемиите, Басет ще разреши проблемите с водата, а Голдсман ще осигури енергия.
„За нас е привилегия да разкажем историите на най-великите иновации. Технологиите напредват стремглаво и всеки ден ставаме свидетели на удивителни трансформации. Разказите за научните пробиви са невероятни колкото самите постижения”, споделя Стив Майкълс, изпълнителен продуцент.

Няма коментари:

Публикуване на коментар