Translate

понеделник, 30 ноември 2015 г.

Бульоните MAGGI осигуриха кухните за софийските апартаменти SOS приемните семейства



Някои от най-верните приятели на инициативата на „Топла супа всеки ден“ - Андре Токев, Ради Стамболов, Лео и кака Лара бяха сред първите гости в два от новите апартаменти в столичния квартал Овча купел, в които вече са преместени част от приемните семейства от селището в Дрен.
Кулинарните виртуози подариха на семействата ръчно изработени готварски книги, в които заедно да записват любимите си рецепти, научени от гостите и приготвени с участието на децата. Токев, един от най-добрите шеф готвачи у нас, предложи една нестандартна и изключително ароматна интерпретация на лучена супа с карамелизиран лук, билкови крутони и запечен кашкавал, а Стамболов, любимият на децата виртуозен шоколатиер „забърка“ богата зеленчукова крем супа и талиатели от палачинки.
Инициативата „Топла супа всеки ден“ стартира през 2014 г. в подкрепа на SOS Детски селища в България. Чрез нея, екипът на бульони MAGGI обедини редица български знаменитости, утвърдени шеф-готвачи и служители на Нестле България, даващи своя принос за това децата от селищата да растат и живеят в една по-уютна семейна среда, като превръщат готвенето в полезно, забавно и интересно преживяване за тях.
.

Няма коментари:

Публикуване на коментар