Translate

неделя, 22 ноември 2015 г.

LG започва разпространението на Android 6.0 Marshmallow С G4



Притежателите на смартфони G4 от LG ще бъдат първите в света, които ще имат
възможност да използват операционната система Android 6.0 Marshmallow.
След Полша ъпгрейдът се очаква и на други пазари в Европа, Азия и Америка.
Най-новата версия на операционната система Andorid предлага редица функции, създадени, за да подобрят потребителското преживяване като например: Опростен контрол на информацията, до която приложенията получават достъп, не само в процес на инсталация, но и по всяко време след това; Функция за тиха работа при режим със звук или вибрация както и режим “Не безпокойте”, който блокира всички звуци или само алармите и известията; Режим “Doze“, който изключва работата на определени приложения, когато телефонът не се използва, за да удължи живота на батерията.
“Благодарение на близката си работа с Google, LG имаше възможност да осигури Android 6.0 за G4 преди нашите конкуренти. Скоростта сама по себе си не е индикатор за добра услуга, но е изключително важен показател, за да се уверят потребителите, че LG е посветен преди всичко на своите настоящи потребители,” каза Крис Йе, вицепрезидент и ръководител на маркетинг комуникациите за LG Mobile Communications Company. “”
LG прави всичко възможно да предостави най-мощната версия на Android на всички потребители на LG G4. Обновяването на операционната система на G4 в България е планирано за четвъртото четиримесечие на 2015.


Няма коментари:

Публикуване на коментар