Translate

четвъртък, 26 ноември 2015 г.

Fox Life - премиерни филми за Коледа

КОЛЕДНА БЪРКОТИЯ
4 декември, петък, от 21:00 ч.

Алис (в ролята Алиша Уит) получава предложение за брак от приятеля си Уил (Скот
Гибсън). А след това и покана да прекара Коледа със семейството му, което живее на стотици километри от тяхното жилище. Идеята й се струва отлична, защото тя вярва, че е открила правилния мъж и ще изкара чудесно празника с роднините му.
Преди двамата да тръгнат на път се появява пречка. В последната минута на Уил му изскача ангажимент. Затова любимата му се качва сама на самолета, а той обещава да я настигне при първата удобна възможност.
На летището бъдещата съпруга на Уил е посрещната от брат му Мат (Марк Уайби). А скоро цялото семейство се събира около елхата. Но въпреки че празникът е фантастичен, Алис не спира да се тревожи. Защото не може да избие Мат от ума си... 

ДА ПРЕОТКРИЕШ КОЛЕДА
11 декември, петък, от 21:00 ч.
 
Коледа е, но Оуен и Шон не могат да почувстват радостта от празника. Двамата наскоро
са се разделили с гаджетата си и сърцата им са разбити. Какво да правят? Желанието да променят живота си ги тласка към едно необичайно решение - да използват услугите на уебсайт, който предлага на потребителите да разменят домовете си и така да открият нови възможности.
Скоро Шон се нанася в провинциалната къща на Оуен. А Оуен се настанява в градския апартамент на Шон. Още преди да си разопаковат багажа, всеки от тях се забърква в сложни отношения с приятелите и роднините на другия. Ситуацията се заплита допълнително от появата на бившите им гаджета. Е, усещате ли духа на Коледа?
Режисьор на комедията е Харви Кросленд.

БЕЗКРАЕН ТАНЦ
18 декември,  петък, от 21:00 ч.

Изпълнителният директор на инвестиционна фирма Джак (в ролята Андрю Макарти) е
влюбен в дъщерята на шефа - Деми (Стефани Милс). Мил и романтичен, той решава да й предложи брак на организирания от баща й коледен бал. За да спечели момичето на мечтите си, трябва да научи правилните стъпки. Затова се записва на курс, воден от професионалната танцьорка Кристин (Мишел Нолдън).
Времето за коледния бал наближава. Освен Деми, на него неочаквано се появява  Кристин. Джак излиза на дансинга със своята инструкторка по танци, а привличането им става очевидно за всички. За да си върне вниманието на любимия, Деми публично го поздравява за сделката с новите, скъпи апартаменти. Разбрала какво очаква танцовото й студио, Кристин си тръгва съкрушена. Ще успее ли Джак да си я върне обратно? 

Няма коментари:

Публикуване на коментар