Translate

вторник, 3 ноември 2015 г.

Новата есенно-зимна колекция Climaheat на adidas ще ви накара да забравите за студа


Тя съчетава иновативнa Climaheat технология и материали в облекло и спортни обувки, които помагат на спортистите да забравят за студа и да поддържат добро представяне и
през зимните месеци, дори при минусови температури.

Германската компания е разработила нови облекла, така че да изолират трениращите по-добре от ниските температури и стихиите на времето през студените месеци. Наред с изолационните си свойства, дрехите и обувките на adidas задържат топлината на тялото, като в същото време контролират хидратацията.
Сред новите облекла в колекцията на Climaheat може да намерите жилетки и блузи с качулки за мъже и жени, устойчиви на температура, вятър и дъжд, подплатени якета, и разбира се отличените с множество награди обувки от серията BOOST. Независимо дали сте бегач на открито или тренирате при екстремни условия, целта е да можете да практикувате любимия си спорт, без да се замисляте за времето навън.
Иновациите в новите Climaheat включват:
• Леките и кухи влъкнести материали, вдъхновени от естествените пера, които осигуряват топлина, като в същото време са комфортни и свободни. Кухите влакна са бързосъхнещи, което особено предимство в зимни условия.
• За задържане на топлината, дизайнерите на adidas са създали уникална топлоизолация, която елиминира студа. Изолиращата конструкция споява пластовете от влакна, осигурява и  задържа топлината.
• Гамата е оптимизирана за регулация на температурата и влажността, като предпазва от изпотяване. Издръжливостта на стихиите на времето е гарантирана благодарение на дишащата, но водоустойчива технология на тъканите Pertex Endurance и Pertex Quantum GL.
• Гамата от якета предлага максимална лекота и ненадминото до момента ниво на топлоизолация чрез уплътнителен материал с над 90% висококачествен гъши пух.
• Уникална конструкция от прилепващи материи около врата, пръстите на ръцете и всички сгъвки, оплътнява напълно тялото, като възпрепятства проникването на студен въздух, а подплатените качулки с полар, затоплят допълнително и оптимизират температурата на тялото.
• Заради условията на ниска видимост при лошо време, дрехите имат и светлоотразителни знаци за повече безопасност на спортуващите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар