Translate

четвъртък, 12 ноември 2015 г.

Марина Кискинова представи първия си самостоятелен сингъл „Огледало”


Гостите, сред които Ники Сотиров, Павел Цветков от KWIAT, изпълнителите Прея, Вяра Атова, актрисата Гергана Стоянова, Йордана Димитрова, Гери Дончева и много други, изгледаха видеото към песента.
След него проф. Любомир Стойков говори за Марина – за нейния талант, професионални и човешки качества. Певицата в блестящ тоалет изпълни на живо „Огледало”,заедно с таньорите от своя клип. Вечерта продължи с атрактивната клубна програма на певицата, която включва едни от най-нашумелите поп и R&B хитове за годината. На сцената, заедно с Марина, бяха и момичетата от VS Dance. 
Музиката на „Огледало” е нежна и носталгична – дело на Веселин Ценов – Algoriddim. За текста певицата се довери на младата изпълнителка Прея. Името на песента „Огледало” е метафоричен образ на отношенията между двама души и емоционалното послание, което певицата предава с песента е да не губим себе си във връзката с другия.
„Огледало” е първият самостоятелен сингъл на Марина Кискинова, като последните й парчета са записани в дуети с Део, Били Хлапето и Майкъл Флеминг – Лексус. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар