Translate

четвъртък, 26 ноември 2015 г.

Мултинационалният бранд ASICS отвори първи представителен магазин в The Mall



Известни лица от спорта и шоу средите разгледаха актуалната колекция на спортния бранд
 В София отвори врати първият представителен магазин на ASICS за нашата страна.
Мултинационалният бранд е специализиран в производството на спортни стоки - обувки, аксесоари и облекла на марката. Много от разработените технологии са революционни в света на спорта и са помогнали за създаването на някои от най-удобните обувки и дрехи на пазара, насочени към активни спортисти.
ASICS е абревиатура на латинския израз "Anima Sana In Corpore Sano" - "Здрав дух в здраво тяло". Това е темела за създаването на високотехнологични, качествени продукти. осигуряващи високи спортни резултати и изключителен комфорт и заради оптималното съотношение цена-качество, съизмеримо със средното за пазара, което марката предлага на своите клиенти.
У нас тези стоки се ползва с доверието и подкрепата на голяма част от спортните федерации и редица спортни клубове, доставяйки спортна екипировка с признато качество.
Представителният магазин на ASICS в България е част от последната концепция на бранда за визията и дизайна на нейните магазини, като до момента в Европа съществуват само два подобни – в Париж и Барселона. Българските клиенти вече ще могат да открият последните модели маратонки, облекло и текстил на марката, предназначени за различен вид спортни дейности - тенис, волейбол, тичане, планински туризъм. А екип от доказани професионалисти ще консултира всеки един от тях и ще се погрижи посетилите магазина да си тръгне с най-добрия и подходящ продукт. Артикулите в магазина са разделени основно на два сектора - женски и мъжки, като до месец ще има и специална линия за свободното време.
Мира Стоянова, собственик на магазина, посрещна много популярни гости, които първи разгледаха последната колекция на световния моден бранд. Сред тях се откроиха волейболната легенда Любо Ганев, екс-депутатката Юлиана Дончева, поп певеца Стефан Илчев, родния топ-гримьор Зоран Коцов, галеристкката Ана Панайотова,  тв водещ Краси Минев и арт мениджърката Ина Николова.
Любо Ганев изненада присъстващите със специалните си маратонки, които носеше - от серията на ASICS за лекоатлетическия маратон в Ню Йорк.

Няма коментари:

Публикуване на коментар