Translate

събота, 10 октомври 2015 г.

NIVEA дари 36 519 лв на приемните семейства в SOS Детски селища България



Средствата бяха събрани по време на кампания, в която потребителите даряваха по 30
стотинки с всяка покупка на продукт от лимитираната серия „Приказни моменти на грижа“ - с четири приказни героя - момченце, малката му сестричка, зайче и фея.
Героите в историите са създадени така, че да учи децата на истински стойностните неща от живота - закрила, любов и грижи. А същевременно приказките са изпълнени с много забавни приключения.
Освен в търговската мрежа, лимитиране колекция бе достъпна и по време на тазгодишното NIVEA Турне, като най-много приказни кутийки бяха закупени в град Русе.
Екипът на марка №1 в грижата за кожата лично посети децата от SOS приемните семейства в детското селище в Трявна и им връчи книжките, продуктите от лимитираната серия  и чека със събраната сума.
“Децата са бъдещето на България, така че се радваме да дадем своя принос за израстването им в топла и грижовна среда“, каза бранд мениджърът на NIVEA Crème за България, Анна Иванова.
От своя страна децата трогнаха екипа на NIVEA със специална грамота, като взаимно си обещаха това да е само началото на едно дългосрочно съвместно, добро  приятелство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар