Translate

събота, 10 октомври 2015 г.

Разкрита е тайната на Hendrick’s – най-удивителния джин, създаден от човешка ръка!



Историята разказва как през първата половина на 18-ти век Великобритания е
завладяна от т.нар. gin craze – всички са луди по джина! Първоначално предлаган като алтернатива на френското бренди във времената на политически и религиозен конфликт между Великобритания и Франция, джинът се налага като разделителната линия между двата свята, но постепенно се превръща в събирателна на любителите на характерния му вкус.
Глобалният посланик на марката Дънкан Макрий представи стъпка по стъпка процесите на дестилация на джина, различните вкусови нюанси, изразителни вълни на основни и върхови вкусови нотки. Хвойна, бъз, корен от ангелика, кориандър са само част от основните съставки на напитката, но истинското предизвикателство е в съчетаването на две необичайни инфузии – краставица и българска маслодайна роза. Именно тази комбинация придава на джин Hendrick’s толкова неповторим, елегантен и в същото време необичайно дързък вкус.
Джин Hendrick’s – единствен по рода си в категорията, с необичайната инфузия от благоуханни съставки – смесица от билки, корени, семена и плодове от цял свят, флоралните нотки на българска роза и свежестта на екстракта от краставица, пренасят небцето в един по-добър свят.
Създателите на Hendrick’s са категорични – опитайте го само с тоник и резен краставица и ще постигнете рядко срещано съвършенство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар