Translate

понеделник, 19 октомври 2015 г.

Дизайнерски обувки, носени от холивудски знаменитости, представени в София с подкрепата на Fox Life



Обувките на Маноло Бланик, Джими Чу, Кристиан Лубутен и Вивиан Уестууд, обиколили световната сцена, ще останат в България до 15 ноември 


Уникалната колекция от 50 ретро и съвременни модели включва символи на модната, музикалната и филмовата индустрия – носени от Бионсе, Джулия Робъртс, Джесика Бийл, Рита Ора и Ким Кардашиян. В изложбата са включени и части от колекциите на Вивиен Уестууд и Кристиан Лубутен - „Rocking Horse“ и „Very Riche“. Тя гостува у нас по повод 10-тия рожден ден на FOX Life. Тя е изложена на Fashion Avenue в Paradise Center -2 етаж. Входът е свободен.
Експонатите представи Мария Георгиева, главен редактор на списание „ELLE”, която сподели, че е изключително радостна, че
FOX Life направи изложбата “We love shoes” достъпна за толкова много хора.
По думите на Милена Филчева, маркетинг директор на Фокс за България, най-вярната аудитория на FOX Life са дамите, а най-гледаният сериал по канала е „Сексът и градът. 
„Това ни прави сигурни, че приятелките на FOX Life ще имат чудесни емоции при срещата с обувките, които Сара Джесика Паркър носи по време на снимките“, каза тя.


Няма коментари:

Публикуване на коментар