Translate

понеделник, 26 октомври 2015 г.

Колекцията „МЕГАПОЛИС” ЕСЕН - ЗИМА 2015/16 - пресечна точка между избор за всеки вкус и стил и точния избор за нея и него



Есента настъпи и на прага на зимата модният бранд VHK Fashion с дизайнер Веселка за момичетата от големия град.
Крачунова предоставя изобилие от цветове, материи и кройки
Името на колекцията „МЕГАПОЛИС” носи посланието за обединеното разнообразие на отделните линии, които предлага VHK Fashion.
Залогът на дизайнерския екип са естествените материи, забъркани в коктейл от цветове, деним, вълна, кашмир, кожа и дантела. Те разпръскват цветовете на дъгата – жълто, зелено, синьо, червено, розово, циклама в елегантни кройки на свободни рокли, къси и дълги поли и панталони, гащeризони, разкошни жилетки, къси и дълги палта.
Линията на бизнес стила е подчертано изчистена и елегантна, като е заложено на класически костюми с дълги и вталени сака, едноредно и двуредно закопчаване, свободни панталони с издължен и прав силует, подчертан от строги зашити ръбове. Цветове основно са бяло, черно и червено. Сивото се завръща във вариант на ултра екстравагантен и удобен делови костюм от три части с комфортна и шикозна кройка, предназначен за младото работещо поколение.
При специалните поводи дамите могат спокойно да заложат на неповторимите стилни рокли от линията Exclusive by VHK Fashion. При цветовете отново властват бяло и черно, както и nude. Най-новите допълнения са цвят марсала и аквамарин, при които дизайнерката използва основно скъпи дантели и залага на индивидуалната ръчна изработка.
Градските момчета са облечени в костюми от деним с класическа кройка на саката и много разчупена при панталоните. Модните предложения за силния пол са свободни за всякакви комбинации.
Малките момичета отново могат да избират умалено копие на  актуалните модели от колекцията на VHK Fashion за есенно-зимния сезон.

Няма коментари:

Публикуване на коментар