Translate

сряда, 23 септември 2015 г.

Sony представя новия BRAVIA™ телевизор X91C: ултра тънък, ултра умен и вече в ултра размер



Този впечатляващ 75-инчов 4К Ultra HD телевизор е изключително тънък – едва 15 мм.
Той поддържа новия HDR сигнал с висок динамичен обхват за по-дълбоки черни цветове, по-ярки светли тонове и по-богати цветови нюанси.Оборудван ес най-добрите технологии за качество на картината, включително 4K процесора X1, който премащабира всичко, което гледате, до качество близко до 4K Ultra HD и TRILUMINOS екран за по-богати, живи цветове.
X91C допълва вашата стая като ценно произведение на изкуството, независимо дали е поставен на здравите си алуминиеви крачета или окачен на стената посредством своята специална поставка. Подсилен с уникалната покривна технология на Sony, екранът с незабилежима рамка осигурява големи, красиви и реалистични изображения.
Android TV от Sony прави вашето гледане „по-умно“ от всякога. Преставете си всичко, което обичате да правите на вашия таблет или смартфон, пренесено на големия екран. Потопете се в свят на филми, музика, снимки, игри, търсене, приложения и още – всичко това с прекрасна Sony картина и качество на звука.
Google Cast позволява вашето мобилно устройство безпроблемно да се свърже и да взаимодейства с телевизора ви, както никога досега. Прехвърлете приложения, игри, филми, снимки, музика или друго съдържание от вашия смартфон или таблет само с натискането на един бутон. Не е нужна настройка за сводяване или за дублиране на екрана.
Използвайте опцията Voice Search, за да откривате ново и интресно съдържание – просто говорете към вградения микрофон в дистанционното управление с тъчпад, включено в комплекта, или използвайте вашето Android или iOS мобилно устройство. И в двата случая ви очаква един богат свят на забавления.
Разгледайте стотици приложения и игри в Google Play store. От любимите индивидуални екшън и забавни платформени игри, до онлайн видео платформи или богати на съдържание и функции медия сървъри. Има по нещо за всеки. С Android TV от Sony, винаги има нещо повече…
Използването на вашия BRAVIA телевизор никога не е било толкова лесно с бързия и плавен потребителски интерфейс, който поставя съдържание, приложения и много други на върха на пръстите ви. Вземете в ръце интуитивното дистанционно управление с тъчпад: One-Flick Entertainment ви позволява лесно да преглеждате ТВ канали, интернет видеа, снимки и друго съдържание.
BRAVIA X91C е съвместим с HEVC, VP9 и HDMI за 50р/60р. Това означава, че можете да се насладите изцяло на вашето любимо съдържание, включително на нарастващия брой услуги за стрийминг на 4К видео.
Изборът за този сезон от 4К телевизори на Sony е разширен с още 2 нови модела, оборудвани с новия мощен 4K процесор X1 и Android TV. BRAVIA X80C (49 инча и 55 инча) ви доставя всичко, от което се нужадете за страхотно 4К изживяване. Екранът на 55-инчовите и 65-инчовите модели на стилния и елегантен BRAVIA S80C е леко извит, потапяйки ви още по-осезаемо в забавлението.

Няма коментари:

Публикуване на коментар