Translate

понеделник, 7 септември 2015 г.

New Life, медицински център за репродуктивно здраве, с дни на отворените врати в София и Пловдив



На 11 септември от 17:30 часа в Балната зала на хотел „Радисън“ - София ще се състои
Ден на отворени врати на клиника New Life. Ще бъде изнесена лекция на тема „Възраст и репродуктивно здраве“ от втория водещ специалист в света извършил успешно човешко ин витро и консултант на медицинския център проф. Нери Лауфер.
Желаещите двойки могат да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или безплатен национален телефон 0800 13 006, където ще получат информация за възможностите за консултиране. Присъстващите при регистрация ще получат и една безплатна консултация с известен специалист от клиника New Life.
Лично проф. Нери Лауфер и управителят на New Life д-р Добринка Петрова, ще  информират присъстващите за новостите в сферата на асистираните репродуктивни технологии. Гостите ще имат възможност да задават въпроси като бъдещи родители по темите, които ги вълнуват.
На следващия ден 12 септемвриот 10ч. ще стартира и Ден на отворени врати в медицинския център за репродуктивно здраве New Life-Пловдив.
До 16 септември проф.Нери Лауфер и екипа на клиниката ще дават безплатни консултации за двойките, посетили деня на отворените врати. 

Снимка:  Проф.Нери Лауфер и д-р Добринка Петрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар