Translate

понеделник, 7 септември 2015 г.

Лимитираната серия на часовника от LG е по-скоро бижу, отколкото носимо устройство


Лимитираната серия на премиум смарт часовника LG Watch Urbane Luxe е разработена в сътрудничество с американската компания за бижута REEDS Jewelers. Това луксозно
носимо устройство е украсено с 23-каратово злато, има разкошна каишка от алигаторска кожа и се предлага в красив калъф, покрит с пиано гланц. LG Watch Urbane Luxe ще се предлага в края на октомври и продажната му цена ще е приблизително 1200 щатски долара. 
LG Watch Urbane Luxe има разгръщаща се закопчалка, която му придава елегантен вид. 
“Не бива да считаме носимите устройства за продължение на смартфона ни, а по-скоро за продължение на нас самите като личности,” каза Крис Ийе, вицепрезидент и оглавяващ маркетинг комуникациите на LG Mobile Communications Company. “Тази смесица от занаятчийско умение и технология е естествена еволюция за смарт часовника, който се превръща повече в лайфстайл аксесоар, отколкото в хардуер. Смятаме, че това е добра посока за развитие на носимите устройства и искаме да окуражим тази трансформация.”
Всеки от 500-те часовника от лимитираната серия ще бъде гравиран със свой собствен сериен номер за по-голяма автентичност. Посетителите на IFA 2015 могат да разгледат това изящно творение на изкуството на щанда на LG в зала 18 на Messe Berlin между 4-ти и 9-ти септември.

Няма коментари:

Публикуване на коментар