Translate

понеделник, 7 септември 2015 г.

LG пуска на пазара най-новия модел TONE ULTRA™

 от изключително успешната си серия Bluetooth слушалки.Като подобрен наследник на

модела TONE ULTRA HBS-800, HBS-810 е специално създаден да осигури подобрено звуково преживяване.Новите TONE ULTRA идват с подобрени характеристики, които преди бяха налични само при слушалките от висок клас и доставят звук с премиум качество.
Технологията Quad-Layer Speaker Technology™ осигурява подобрен бас, средни тонове и подобрява цялостното качество на звука чрез оптимизирано аудио изравняване. Гъвкавите части от силиконов гел на „тапите за уши изпълват ушната кухина и осигуряват максимална звукова изолация и по-чисто свирене на музика с много малко вмешателство от външни звуци.
Иновативната технология на LG за управление на кабелите прави „тапите” за уши изцяло прибиращи се, без да оставя заплетени жици, и помага на слушалките да запазят изискания си вид по всяко време. Двупосочният бутон за спорт прави лесно контролирането на звука, както и съдържанието - с налични опции за бързо превъртане или назад.
Подробности за цена и наличност ще бъдат обявени локално по времето на стъпването на местния пазар. Посетителите на щанда на LG на IFA 2015 (зала 18 на Messe Berlin) ще могат да тестват TONE ULTRA от 4-9 септември.

Няма коментари:

Публикуване на коментар