Translate

вторник, 1 септември 2015 г.

И трите LG Android Wear устройства подобряват значително своите характеристики



Благодарение на последните подобрения по операционната система Android Wear, първото кръгло преносимо устройство на LG, G Watch R, ще има способността да се свързва с Wi-Fi без да е необходимо включване към Bluetooth.
G Watch, G Watch R и Watch Urbane ще придобият повече технологична гъвкавост, след като ъпдейтът Firmware Over-the-Air (FOTA) влезе в действие.
В допълнение към функцията на G Watch R да се свързва с Wi-Fi, и трите устройства на LG вече ще поддържат интерактивни циферблати, които могат да бъдат свалени като апликации от Google Play. Те ще позволят на потребителите да получават допълнителна информация само с едно докосване на специфична част от екрана.
Последното подобрение ще осигури достъп за всички LG Android Wear устройства до разнообразни приложения, които изпълняват специфични функции. Потребителите ще могат да следят четиридневна прогноза за времето или да извършват преводи на многобройни чужди езици директно върху часовника, без да е необходимо да включват телефона си. Високо технологичните способности на Android Wear предоставят удобство и спестяват време, фактори, които са от изключително значение за активните и ангажирани потребители.

Няма коментари:

Публикуване на коментар