Translate

сряда, 23 септември 2015 г.

Официално стартира новата мащабна глобална кампания на Johnnie Walker – Joy will take you further



Звезди се присъединяват към Johnnie Walkeer® , за да провъзгласят щастието като ключ към успеха

Световният шампион във Формула 1 и пилот на Mc Laren Honda - Дженсън Бътън, номинираният за Оскар актьор - Джъд Лоу и китайски актриса - Джао Уей, принадлежат към необикновените хора, постигнали успех, благодарение на положителната си нагласа към живота. Те са сред нарастващия брой хора, които подкрепят алтернативният начин на мислене, че щастието помага на хората да постигат повече в живота, а не че то е гарантирано от успехът.
 Също както световно известните личности, така и световните рекордьори признават заслугата на силата на щастието, благодарение на която стигат по-далеч. Такива рекордьори са Ева Хакансон - най-бързата жена на три колела, която държи световен рекорд с нейния саморъчно направен електрически мотоциклет и Роми Гардус, филипински катерач и природозащитник,който е покорил седемте най-високи върхове на всички континенти.
Според Лоу позитивното мислене и откриването на малките радости в ежедневието са част от философията му, която му помага да се движа напред в кариерата си.
Д-р Килингсуърф, американски психолог и учен, който изучава човешкото щастие, споделя:
„Хората понякога мислят за щастието като за далечна, недосегаема награда, която взимат само с години усилена работа или при постигане на конвенционалните маркери за успех като по-високи доходи или по-голяма къща. Но има все повече доказателства, че докато се наслаждаваме на щастието по пътя, успехът е по-вероятен.“
Глобалният мениджър на марката – Гай Есколм, споделя:
„;Като марка Johnnie Walker винаги е била символ на прогреса - това лежи в историята на нашето уиски, тъй като основателят ѝ Джон Уокър, започва всичко преди близо 200 години.Това, на което ни научиха два века опит е, че прогресът не е задължително да е едно безкрайно катерене - трябва да се наслаждаваме на стъпките, които предприемаме и колкото повече щастие откриваме в тях, толкова се приближаваме до целта.
Новата реклама Забавлявай се! Ще стигнеш по-далеч. на Johnnie Walker може да гледате тук:







 

Няма коментари:

Публикуване на коментар