Translate

понеделник, 28 септември 2015 г.

Стартира записването за безплатния курс по „Дизайн и разработка на мобилни приложения за Android” във Варна



Технически университет - Варна и Samsung, с подкрепата на JobTiger, организират втори
безплатен курс за възпитаниците на висшето училище. Тази есен, те ще имат възможност да се включат в курс по „Дизайн и разработка на мобилни приложения за Android”.
Обучението е изцяло практическо, насочено към създаване на собствени мобилни приложения, базирани на конкретен бизнес сценарий. Всички курсове в програмата се провеждат в Лабораториите за иновации на Samsung.
Лектори в курса ще бъдат доказали се професионалисти от Musala Soft и JobTiger, както и гост-специалисти от други компании.
По време на обучението, всеки от младежите ще има възможността да разработи собствено мобилно приложение. Освен че ще надградят техническите си познания, с всеки от младежите ще се проведе и персонално кариерно консултиране. В края на курса, участниците, успешно преминали обучението, ще получат сертификат от Технически университет – Варна. Освен това, курсистите ще бъдат препоръчани на подбрани работодатели, търсещи специалисти в областта на дизайн и разработка на мобилни приложения за Android.
Курсът за „Дизайн и разработка на мобилни приложения за Android“ стартира на 17 октомври, а желаещите да се включат могат да кандидатстват до 5 октомври. Повече информация за курса може да научите тук: http://www.jobtiger.bg/tech-institute-varna/

Няма коментари:

Публикуване на коментар