Translate

понеделник, 10 август 2015 г.

Rowenta представя иновативна прахосмукачка с усъвършенствана система Cyclon



Революционният продукт Rowenta Ergo Force Cyclonic е предпочетен от 94% от потребителите на марката. Системата за контрол на праха Cyclon работи с 50% по-нисък
разход на енергия и предлага умен начин за безконтактно почистване на контейнера за прах.
Rowenta Ergo Force Cyclonic е високо ефективна прахосмукачка клас А, без торбичка, с мощност 700 W, която почиства всяка повърхност с резултат, еквивалентен на прахосмукачка без торбичка с мощност 2100 W.
Прахосмукачките без торбичка са една от най-динамично развиващите се категории на пазара на уреди за почистване на дома в Европа. Въпреки това, проучване, проведено от марката във Франция, Италия и Германия, установява, че 58% от потребителите на тези уреди посочват, че контейнерът, в който се събира праха остава замърсен дори и след изхвърляне на събраните в него отпадъци.
Иновативната и подобрена система Cyclon възпроизвежда въздушна “вихрушка“, подобно на природното явление циклон, чрез която се улавя праха от въздушния поток и го отвежда директно в контейнера. Благодарение на неповторимия си цилидричен дизайн, процесът по пречистването на въздуха е подобрен, така че да не остане и прашинка във вътрешността на системата. Това позволява оптимална работа на уреда и гарантира дългогодишна употреба с минимална поддръжка.
В допълнение, ексклузивната система CLEAN EXPRESS Ergo позволява безконтактно почистване на контейнера - без пряк допир със събраните отпадъци и облаци прах наоколо. Контейнерът се изважда само с едно интуитивно движение, а капакът му, предотвратяващ разпиляването на събрания прах, се отваря при натискането на единствен бутон. Предимствата на системата CLEAN EXPRESS Ergo я правят предпочитана сред 94% от потребителите на марката според последни проучвания.
Прахосмукачката  Rowenta Ergo Force Cyclonic е вече достъпна на българския пазар и се предлага с 2+3 години удължена гаранция до края на 2015 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар