Translate

четвъртък, 4 юни 2015 г.

Общественият борд на TELUS International възприема философията на TELUS „да даваме там, където живеем“

и ще финансира местни благотворителни здравни, екологични и образователни проекти в размер на 74 000 евро годишно, за да въздейства върху положителната социална промяна в България и Румъния. С уникалния корпоративен благотворителен модел на Обществения борд, в който повечето членове са местни лидери, знаем, че парите, които TELUS осигурява, ще отидат там, където са най-нужни“, сподели Ксавие Марсенак, президент на TELUS International Europe.
Обществения борд на TELUS в София ще стартира дейността си, в помощ на местни организации с нестопанска цел, още тази година.
Бордът обединява видни обществени лидери и членове на TELUS, които ще вземат решения за това кои благотворителни инициативи ще бъдат финансирани, в зависимост от тяхното влияние за обществото.
Като председател на новия Обществен борд на TELUS International Europe за мен е голяма чест да оглавя Борда и заедно да осъществим важни обществени проекти. Убеден съм, че опитът ми ще помогне при избора на реципиенти, а финансовата ми квалификация ще бъде от полза за ефективното разпределение на ресурсите", заяви Левон Хампарцумян, главен изпълнителен
директор и председател на УС на „УниКредит Булбанк“.
Някои от членовете на Обществения борд са Магдалена Малеева, бивша тенис състезателка и основателка на Горичка.бг, Силва Зурлева, главен консултант на Нова ТВ и член на УС на Нова Броудкастинг Груп, Елвин Гури, главен изпълнителен директор на River Styxx Capital и един от основателите на кампанията „Заедно в час“, Нели Радева, основател на Фондацията „И аз мога“ и представители на компанията TELUS International Europe.
От 2000 г. TELUS, TELUS International, настоящи и бивши техни служители са дарили над 6 милиона часа доброволен труд и почти 3 милиона евро за благотворителност по целия свят. TELUS има 15 Обществени борда, включително четири Обществени борда на TELUS International, които даряват над 4 милиона евро годишно. TELUS International Europe получи специалната награда ENGAGE за ангажираност на служителите в CSR проект присъдена от Международния форум на бизнес лидерите за „Ден на подкрепа” през миналата година.
За повече информация или за да кандидатствате за финансиране, може да посетете http://about.telus.com/community/en/boards/
TELUS International Europe (известна до сега като CallPoint powered by TELUS) е многоезичен  контактен център, който от  2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията  работят повече от 1200 служители на територията на 4 офиса в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 30 езика.



Няма коментари:

Публикуване на коментар