Translate

петък, 26 юни 2015 г.

Заря и лазерно шоу за откриването на Hacienda Beach в Лозенец



Най-популярното морско заведение по Южното Черноморие посрещна всички свои приятели и любители на добрия саунд.
„И тази година подготвяме много приятни и бутикови партита. Открихме Hacienda без много шум, червен килим и излишна суета. Тези елементи няма да са в менюто този сезон. Искаме всички да се забавляват на качествена музика, с приятели и много шампанско", сподели собственика Димитър Тодоранов. На терасата на заведението бе отслужен и водоствет за здраве и успех през новия летен сезон. Специалните гости бяха поздравени от зам.министъра на туризма Надя Маринова и кмета на Община Царево инж.Георги Лапчев.
Откриването на Hacienda Beach бе ознаменувано с красива заря на морския бряг и лазерно шоу, специално подготвено за първите гости. В Лозенец акостираха Мис България 2007 Юлия Юревич, Стела Радославова и футболния съдия Антон Генов, топ-моделите Станимира Колева и Румяна Кръстева, екс-депутатката Петя Раева, както и много представители на бизнес-средите. Официален партньор на актуалното морско заведение тази година са автомобилите Infiniti. Медиите и специалните гости пристигнаха с Infiniti Q50 2.2d Adeyaka и Infiniti QX70 30d S Black Carbon, които впечатлиха гостите на черноморското селище.
Истинска музикална фиеста очаква гостите на Hacienda през тази година. В заведението ще пускат най-актуалните диджеи, които ще забавляват посетителите със своите сетове. Зад пулта ще застанат DJ Dimo, DJ Mr.K, Dj Vasquez, DJ Fed и още гост дидежи. На морския бряг със свои концерти ще акостират Мария Илиева, Криско, Графа, Любо Киров и Ice Cream. Традиционно вторниците ще са запазени за черни партита, а в четвъртък ще се изявяват БГ изпълнители. Голямото събитие този сезон ще е концерта на Фондацията на 31 юли. За първи път те ще имат клубно участие и то на морския бряг. От сега интереса към музикалния спектакъл е голям.
Hacienda Beach е първият клуб в България, който вече работи с най-скъпата звукова система L-acoustics. Престижната френска компания е избрала именно морското заведение, за да представи уникалната техника. До момента в Източна Европа единствената дискотека, която работи с тази система е Bamboo Club в Румъния.

Няма коментари:

Публикуване на коментар