Translate

четвъртък, 4 юни 2015 г.

Слънчев бряг открива сезона с атрактивен хепънинг

 На 12 юни главната алея пред хотел „Кубан” ще събере стотици туристи, гости от
административния и бизнес елит, дошли да станат част от традиционната церемония, с която всяка година започва лятото в най-големия курорт на България. На открита сцена за многобройните си почитатели ще пеят Силвия Кацарова, Михаела Филева и Руслан Мъйнов.
Тази година комплексът посреща своите гости с много по-светло лицеи подредена инфраструктура.
Напълно преобразен е районът около р. Хаджийска. Нови тротоари по дължината на реката отвеждат чак до морето. Алеята е осветена и осигурява втори подход към морето, но от другата страна на реката. Досега до морето се стигаше само по бетонирана пътека. ака туристите и местните жители вече имат свободен достъп към алеите до автобусната спирка Фрегата и град Несебър. Новата алея е съоръжена със стълби с рампа за инвалиди, което осигурява безпрепятствено преминаване  до брега и плажа.
Облагороден е целият район около култовия някога ресторант „Фрегата”.
Променен е районът около почивната база на Министерски съвет, където р. Хаджийска свършва пътя си. Зелените площи около сградата и алеите са реновирани, положени са нови тротоарни настилки.
Ремонтирани са и всички велоалеи в комплекса, което прави придвижването по него бързо, приятно и екологично.
Сигурността на гостите е издигната в приоритет.На територията на комплекса, дружеството насочи усилията си към монтирането на допълнително осветление по централните алеи и контролно-пропускателните пунктове. Усъвършенства и системата за видеонаблюдение, което има решаващо значение за намаляване на криминалните престъпления в курорта.
Преди началото на всеки сезон задължително извършваме цялостна рехабилитация на уличното осветление.През тази година усилията ни бяха насочени към  осветлението по 
Алея 1, където подменихме осветителните тела, изправихме стълбове и ги боядисахме, осветихме допълнително по-тъмните отсечки, уточни Златко Димитров, изпълнителен директор на Слънчев бряг АД.
През това лято “Слънчев бряг” АД осигурява безплатен безжичен интернет по алеите на курорта. В съответствие с европейските стремежи за безплатен достъп към глобалната мрежа дружеството ще даде възможност на туристите от всяка точка свободно да сърфират, да се включват в социалните мрежи, бързо и безпрепятствено да стигат до всички останали интернет ресурси. Дружеството обновява и фирмения си уебсайта с нов дизайн и различна по характер информация. На началната страница, още при влизането в мрежата, туристите ще виждат сайта на „Слънчев бряг” АД. В него ще намират информация за курорта, указания за заведения, магазини, ресторанти и промоции, ще бъдат разработени и специални туристически маршрути.
Загрижено и за своите партньори от частния бизнес, опериращи на територията на комплекса „Слънчев бряг” АД, ще им осигури възможност напълно безплатно да промотират и рекламират своите хотели, заведения, магазини и други дейности в обновения сайт на дружеството. Бизнесът, опериращ на територията на комплекса, ще може сам да прецени под каква форма да се рекламира, а туристите ще намират полезна информация, което ще направи пребиваването им тук още по-приятно.


Няма коментари:

Публикуване на коментар