Translate

петък, 19 юни 2015 г.

Актавис плс обяви, че вече е Алерган плс



Промяната в името на компанията идва след придобиването на Алерган през март2015 г. и одобрението на тази промяна от акционерите на Актавис на 5 юни.Обединението на Алерган и
Актавис създаде една от 10-те най-големи фармацевтични компании по приходи в света и лидер в нов за индустрията модел GrowthPharma.
„Това е вълнуващ ден за Алерган и нашите 30000 служители по цял свят, които ни помогнаха да стигнем до този специален момент," каза Брент Сондърс, Главен изпълнителен директор и Президент на Алерган.
Според него като приемат името „Алерган“ те гарантират, че корпоративната им идентичност отразява преобразуването на компанията в рамките на фармацевтичната индустрия позицията им като динамично ново поколение компания лидер вGrowth Pharma.
Алерган прие и сериозна промяна в логото на компанията.Новото изображение в логото говори за силата на уникалните възможности на компанията, за енергията и страстта на нейните служители и нейния устрем напред.Кръглите форми символизират движението; целенасочените пътища за промяна и растеж; нарастващите сфери на влияние и идеи; и постиженията в оригинални препарати и генерици, каза той.
Резултатът е нова, стимулираща динамиката и достъпна визуализация, която отбелязва появата на Алерган като лидер в GrowthPharma.Заедно, всички обединени, всички в действие получаваме постоянно развиваща се, растяща компания с фокус върху една целда осъществи смелите идеи в областта на здравеопазванетоза хората по света, каза още той.
Алерган обединява световноизвестни марки, най-добрия глобален генеричен бизнес, водещо портфолио от нови продукти, включително оригинални, генерични, биоподобни лекарства, продукти и устройства без лекарско предписание, както и четвъртия по големина дистрибутор в САЩ, който ще запази името „Анда“.
В България компанията също ще промени своето име и корпоративна идентичност. Процесът по ребрандиране ще започне по-късно през тази година.
---
Алерган плс(NYSE:AGN),със седалище в Дъблин, Ирландия е уникална, глобална фармацевтична компания и лидер в новия за индустрията модел Growth Pharma. Алерган е ориентирана към разработване, производство и търговия с иновативни оригинални лекарствени продукти, висококачествени генерици и препарати без лекарско предписание и биологични продукти за пациенти по цял свят.
Алерган предлага портфолио от най-добрите продукти на пазара, които осигуряват полезни лечения за терапевтичните категории централна нервна система, офталмология, естетична медицина,гастроентерология, женско здраве, урология, сърдечносъдова система и противоинфекциозни средства и ръководи третия по големина глобален генеричен бизнес в света, като предоставя на пациенти по цял свят по-добър достъп до висококачествени лекарства на достъпни цени.Алерган е отраслов лидер в научните изследвания и разработки с едно от най-богатите портфолиа от нови продукти във фармацевтичната индустрия и водеща позиция в подаването на заявления за генерични препарати в глобален мащаб.
С търговски операции в около100държави Алерган се ангажира да работи с лекари, здравни специалист и пациенти, за да предоставя иновативни и ефективни лечения, които помагат на хората по света да живеят по-дълго и здравословно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар