Translate

понеделник, 25 май 2015 г.

Български знаменитости и утвърдени шеф-готвачи подариха много настроение и позитивни емоции на децата от SOS приемните семейства в детското селище в Трявна

Кампанията на бульоните MAGGI, която се провежда за втора поредна година под мотото „Топла супа всеки ден“, стартира със засаждането на зеленчукова градинка за всяка къща, за която децата ще се грижат през годината. Сред изявените имена, които се включиха активно, бяха шеф-готвачите Виктор Ангелов, Цветомир Иванов, Петър Петров, любимата телевизионна водеща кака Лара, притежателката на кулинарния сайт „1001 рецепти“ Сандра Алексиева, шампионката по художествена гимнастика Симона Пейчева и любимецът на малки и големи Део.
Малчуганите се включиха активно в аранжирането на градинките и научиха интересна и полезна информация за растенията, зеленчуците и билките, докато се забавляваха от сърце.
Собственикът и главен готвач на ресторант „Шефс“ – Виктор Ангелов, приготви заедно с децата и семействата им вкусна пилешка супа, която обогати с кокосово мляко и мащерка. За основно ястие той демонстрира своята интерпретация на едно от най-често готвените у нас ястия – пиле с ориз. Той показа на семействата кои подправки придават неповторим вкус на храната и вдъхнови децата от SOS приемните семейства да станат шеф-готвачи.
Любимецът на малчуганите – Део, успя също да демонстрира кулинарните си умения, като приготви освежаващ таратор и пиле с ориз по класическа рецепта.
Познатата от телевизионния екран като Кака Лара – Лара Златарева, се включи активно в приготвянето на гювеч от свинско месо с картофи. Всички се забавляваха, докато приготвяха обяда си и доказаха още веднъж, че домашно приготвената храна не само е по-полезна, но и  сплотява всяко семейство.
Освен кулинарния опит и емоциите, които им донесе хубавата храна, всички звезди, готвачи и приятели на SOS Детски селища заедно казаха ДА на щастливото детство. Кампанията на бульоните MAGGI ще продължи с още полезни активности, които ще дарят много усмивки на децата и техните приемни семейства.

Няма коментари:

Публикуване на коментар