Translate

четвъртък, 2 април 2015 г.

Sofia Ring Mall бе домакин на фешън шоу, което показа най-новите модни тенденции за пролетно-летния сезон



Компанията ZBS Group представи дефиле на 5 от своите топ-бранда, които имат магазини в търговския център. Родни топ-модели разходиха по подиума облеклата на Oasis, Silvian Heach, SuiteBlanco, French Connection и List.
Водещ на ревюто беше талантливият певец и актьор Орлин Павлов, а сред присъстващите бяха Евгения Калканджиева, Ирена Милянкова, Лео Бианки и поп певицата Вяра Атова. Специален гост на ревюто беше телевизионната водеща Гергана Малкоданска.
Гостите бяха изненадани  от специалните комплименти с каталози на модните марки, брандирани шоколадчета, бижу от модната марка Oasis и ваучер с отстъпка за пазаруване в магазините на Oasis, Warehouse, French Connection, List и Strand Woman. Отстъпката ще е валидна в рамките на два месеца и всеки почитател на модните марки ще може да се възползва от ексклузивното предложение.
ZBS Group са събрали под един покрив едни от най-добрите марки в света. Магазините
предлагат богат избор на качествени модни стоки и аксесoари за цялото семейство и всеки повод, които са различни от масовия пазар и същевременно на достъпни цени. Идеята е клиентите да  се забавляват, докато избират, пробват и научават повече за най-новите тенденции в различни области – мода, красота, дом, лайфстайл и много други. Разнообразните международни брандове ще ви накарат истински да се отдадете на едно незабравимо шопинг изживяване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар