Translate

вторник, 21 април 2015 г.

Конкурсът „Стани изследовател с National Geographic Channel България“ приключи



„Explore Bulgaria”официално обявява новите шестима изследователи, които ще вземат участие във втория сезон на поредицата - Албена Атанасова, Полина Поманова, Любен Домозетски, Тодор Добрев, Аспарух Камбуров и Инко Бургелов. Шестимата финалисти бяха избрани чрез жури измежду повече от 600 участника в конкурса.

Те ще обикалят България заедно с вече познатите лица от първия сезон Мая Стоилова, Георги Палазов, Надежда Карастоянова, Васил Попов и Ванчела-специален гост на „Explore Bulgaria”. Новите шестима изследователи ще посетят по една дестинация в отделен епизод от поредицата, като по този начин във всеки епизод ще има по шест интересни герои.

Епизодите от второто издание на предаването ще бъдат шест на брой, всеки с дължина 22 минути. От продуцентската компания АГИТПРОП, ангажирана с реализацията на проекта обявиха, че първата дестинация за изследователите е връх Синаница в Пирин. Излъчването на първия епизод в ефира на National Geographic Channel е предвидено за 26 май, от 21:30 часа.
„ЕxploreBulgaria“се организира за втора поредна година от National Geographic Channel България. Проектът обединява телевизионния ефир и онлайн платформите на документалния канал и е разработен изцяло за българския пазар.За втора поредна година ОББ и OMV България застават зад проекта. Като тази година се включиха още Лотария България и Диел Спорт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар