Translate

понеделник, 16 март 2015 г.

Футболисти от Левски и ЦСКА, лекоатлет, Иво и Пламен от X-factor откриха четвъртото издание на „Купата на Кока-Кола“



Тазгодишното издание на турнира обхваща рекордните 12 000 ученици от 298 училища от цялата страна


Футболистите Александър Тунчев и Стоян Колев от ЦСКА, Станислав Ангелов от Левски, двукратния параолимпийски шампион в дисциплината скок дължина Михаил Христов, талантливите музикални изпълнители Пламен и Иво Добреви заедно с Калин Каменов - зам.
министър на младежта и спорта, Ирена Димитрова - директор на дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм“ в Столична община, Евгени Цонев – оперативен мениджър на Кока-Кола за България и Светослав Атанасов – генерален директор на Кока-Кола ХБК България поставиха началото на четвъртото издание на футболния турнир „Купата на Coca-Cola“.

Футболната надпревара ще се състои на територията на 8 региона в страната: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе, София и Стара Загора и ще протече под мотото „Движи се!“, за да допринесе за повишаване на физическата активност и популяризиране на активния начин на живот сред подрастващите.
Друга голяма изненада за футболните запалянковци през 2015 г., ще бъде турнето на оригиналната топка от мача между Бразилия и Чили от световното първенство по футбол през 2014 г. Тя ще обиколи страната по време на зоналните полуфинали, а един късметлия ще има
щастието да я спечели след големия финал на турнира, който ще се проведе в края на месец юни в гр. Бургас.
В тазгодишното издание на „Купата на Coca-Cola”, освен традиционните игри, в които могат да се включат всички приятели и поддръжници на участващите отбори, ще се проведе и състезанието по танци „Раздвижи своя талант“. То ще даде възможност на момичетата, които присъстват на полуфиналите, да покажат най-добрите си стъпки на дансинга, да се срещнат с някои от любимите си звезди и да спечелят страхотни награди.

За да дадат начало на футболната надпревара и да покажат колко важно е да се спортува, на събитието присъстваха футболистите от ЦСКА Александър Тунчев и Стоян Колев, и Станислав Ангелов от Левски. Те, заедно с лекоатлета Михаил Христов, направиха няколко оспорвани разигравания срещу шампионите в „Купата на Coca-Cola“ от 2013 и 2014 г. от СОУ „Константин Величков“ гр. Пловдив и отборът, представител на града-домакин на откриването - 61-воОУ „Христо Ботев“, гр. София.

Няма коментари:

Публикуване на коментар