Translate

петък, 20 март 2015 г.

HomeMax е новото име на магазини Baumax



Веригата, която смени австрийския си собственик в края на миналата година, променя и концепцията си, позиционирайки се като място за цялостни решения и завършени продукти.
Новият собственик обещава да запази традиционно силните сектори „Градина” и „Строителство”, но вече въвежда допълнителни услуги, които са различни от предлагането в другите строителни хипермаркети.
В магазините вече кипи усилена работа по подреждане и аранжиране на новата стока. HomeMax щепосрещне пролетта с 300,000 цветя и нова визия, която убедително подкрепя слогана „Един дом, много идеи“.
Управителят на веригата Захари Занев споделя:„Световните тенденции се променят и в глобален мащаб вече всички вериги се опитват да следват модела, наложен от ИКЕА –предлагане на цялостно решение за дома, като същевременно клиентът запазва свободата си да комбинира сам различните продукти и материали. Ние искаме да запазим наложените добри практики от предшествениците ни, но ще се съобразим с българските потребности и особеностите на нашия пазар“.
Веригата е предпочитан доставчик на строителни материали за домашните майстори и е постоянен партньор на големите строителни фирми в страната. Тя предлага над 40,000 артикула, много от които са от собствена марка.
---
HomeMax - В края на миналата година магазините от типа “направи си сам”- “bauMax”, бяха купени от българската компания “Хедус”АД. Магазините освен, че ще продължат да предлагат материали за ремонти и строителство, ще заложат и на най-разнообразни услуги, за да са от полза на клиентите. Освен към крайните потребители веригата ще е насочена и към малките фирми и домашните майстори. В двата търговски обекта в София, и в тези в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе и Плевен ще се продава на достъпни за българите цени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар