Translate

понеделник, 16 март 2015 г.

Стартира четвъртото издание на фотоконкурса - „Благотворителността през обектива”



Български дарителски форум и фондация „Помощ за благотворителността в България” организират за четвърта поредна година фотоконкурс на тема „Благотворителността през обектива”.
Ако сте фотограф – любител или професионалист, и имате сетивата да видите нечия кауза, добро дело, смислена промяна наоколо, лицата на хората, направили жест за другите, дарители, доброволци, активни граждани, или сте готови да ги потърсите оттук насетне – снимайте и ни изпратете вашия поглед върху благотворителността в България!
За първи път конкурсът е в две категории:
1) Фотография на тема „Благотворителността през обектива“
2) Фотографски проект на тема „Благотворителността през обектива“.
В първата категория ще бъдат отличени до 3 фотографии, като ще бъде връчена една Голяма награда от 500 лева. С онлайн гласуване ще бъде избрана и Награда на публиката. Срокът за участие е 28 август 2015.
Във втората категория - фотографски проект на тема „Благотворителността през обектива“ (грантова схема) ще бъдат присъдени грантове на до 3 проекта на стойност по 2 000 лева. Срокът за участие е 15 април 2015.
Победителите ще бъдат избрани от жури в състав: Борис Мисирков, Елица Баракова, Красимира Величкова, Надежда Павлова, Надежда Чипева, Явор Попов.
Наградените фотографии и фотографските проекти ще бъдат подредени в изложба, която ще бъде открита в средата на октомври 2015 в София, а след това ще пътува в различни градове на страната.
Наградите за победителите са осигурени от спонсорите на конкурса - Аурубис България, Уолтопия.
Партньори на конкурса са Българска фотографска академия „Янка Кюркчиева”,  Българско фотографско сдружение, Фото Форум.
Медийни партньори са: Vesti.bg, сп.„Обекти“, Мениджър Нюз, Информационен портал за НПО в България, Фотосинтезис, ФОТОмания.
Подробности за категориите и условията вижте на сайта: http://www.blagobektiv.org/


Няма коментари:

Публикуване на коментар