Translate

понеделник, 16 март 2015 г.

Позор! Радан Кънев и хората му пируват в любимото убежище на Станишев, докато правителството се бори със снежния ад! Кой плати сметката за пищния гуляй при Гергов?



Вместо национално събрание ДСБ си спретна национален банкет, видяха папараците на ПИК. Преялите с власт Реформатори се събраха в елитния хотел "Санкт Петербург" в Пловдив, който
е собственост на местния лидер на БСП в Пловдив Георги Гергов и в него често провежда мероприятията си Сергей Станишев. Симпатизанти на Реформаторите реагираха изключително остро в социалните мрежи на факта, че Кънев е оставил хилядарки в джоба на партийния си опонент за престоя на тъмносините в комплекса. След като чуха високопарните речи на Радан Кънев и Петър Москов , изгладнелите почитатели на Иван Костов бързо превзеха отрупаните с мезета и лакомства трапези. В момент, в който правителството се бореше със снежната стихия в Смолянско, Реформаторите отхапваха от деликатесите и се забавляваха с грейнали физиономии. Настроението им се приповдигаше от марковите напитки полегнали върху натежалите маси. От кадрите ясно личи, че в ресторанта са са събрали не повече от стотина фенове на ДСБ. В същото време пиарите на Радан Кънев пробутваха на медиите пропагандна информация, че активът събран в хотела е над 300 души, като по този начин напразно се опитваха да придават мощ на бутиковата партия. Лакомата сбирка възмути дори отявлените фенове на Командира, които коментираха с възмущение, че големците в ДСБ са се събрали, за да проверят какви постове са останали в държавата, за да настанят там протежетата и любовниците си и да ги уредят с тлъсти заплати.

www.struma.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар